Heerlijk weekend….

Afgelopen weekend ben ik fijn in en om het huis gebleven in Amsterdam. Maar weer genoeg nieuwe dingen gezien die me geïnspireerd hebben….

Vrijdagavond gekookt voor vriendinnen met super makkelijk maar lekker dessert! Aardbeien gedoopt in gesmolten chocola. Je laat ze even afkoelen in de ijskast en voila!IMG_0204

Zaterdag uitgebreide lunch met krant. Super lekkere mango shake met soja melk, heerlijk!!

IMG_0214

In het NRC kwam ik een van de laatste foto’s van Marilyn Monroe, gemaakt door de overleden Bert Stern, tegen. Prachtig foto!! Het deed me denken aan de film die nog niet zo lang geleden verschenen is ‘My week with Marilyn‘. Zeker een aanrader!

marilyn

Gevolgd door wandeling door de Jordaan, waar ik weer een paar (voor mij) nieuwe winkels tegenkwam.

The Mad Bakers’Shop ‘Madly in love with food’. Shop vol met cupcakes en alle ingrediënten/materialen om ook zelf aan de slag te gaan!                                                        ‘the world is a better place with your cupcakes in it’

Ook in de Haarlemmerstraat; de pop up store van El Ramla Hamra. De naam betekent ‘Het rode zand’. Geïnspireerd door de ‘rode stad’ Marrakech en het zand van de Sahara in het zuiden van Marokko. Het is een winkel met o.a. kussens, tassen, kleden etc. geheel in de sfeer van Marokko.

Bij Grapedistrict zag ik in de etalage de huidige actie; Proefdoos weken. Waaronder de Facebook Proefdoos. Een doos met wijnen samengesteld door alle FB vrienden! Maar hiernaast zijn er dus nog meerdere Proefdozen, waaronder de Zomer Proefdoos, helemaal leuk!

Iets verder ga ik altijd even langs bij Sukha. Waar ik zelf altijd erg enthousiast word van de inrichting, de sieraden en de mooie stoffen die ze gebruiken. Op de muur staan nu verschillende mooie teksten.

‘Had ik maar vleugels zoals jij, dan kon ik tenminste overal bij. Had ik maar blaadjes zoals jij, dan werden alle mensen blij. Nou dan ruilen we toch allebei, dan ben ik jou en jij bent mij. En zo kon de bloem overal bij en maakte de bij iedereen blij’

IMG_0210

Einde dag mijn boek uitgelezen, aanrader!

IMG_0196

En dat op een zaterdag….Top!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s