The Artist’s Way….

Gisterenavond een super interessante introductieworkshop gevolgd over The Artist’s Way bij Frederike. De workshop werd gegeven in de sfeervolle boekhandel Au Bout du Monde aan de Singel. Idee achter de volledige training is onder andere dat je in contact komt met je eigen creativiteit en je ontdekt wat je bezielt en plezier geeft! Hoe ga jij om met je tijd? Wat doet er echt toe? En welke mensen geven je energie?

Tijdens de workshop kregen we naast uitleg over The Artist’s Way ook schrijfoefeningen. Bijvoorbeeld schrijf een brief als tachtigjarige naar degene die je nu bent. Wat zou je vertellen? wat zou je jezelf aanraden na te sterven? welke dromen zou je aanmoedigen?

Ook een interessante was, maak een lijstje van twintig dingen die je graag doet. Wanneer heb je deze dingen voor het laatst gedaan?

Deze lijst kun je mooi meteen inzetten voor je wekelijkse Artist Date! Een wekelijkse date met jezelf.  Waar haal jij je plezier uit? Wat voedt jouw creativiteit? Een bezoek aan een museum, boekhandel, bioscoop, het strand en ga zo maar door….

Daarnaast is het idee dat je elke dag 3 pagina’s schrijft. Maakt niet uit waarover!

Super inspirerend en ik ga er zeker mee aan de slag!

Kijk voor meer info op: http://www.theartistsway.info

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s